BAkini - Baju Renang Mulimah by Bella Ammara

video












Baju renang by Bella Ammara

Terdapat 4 color yang menikam kalbu:
Semuanya adalah READY STOCK, tak perlu tunggu, order je, terus kami pos secepat mungkin.
🌈 SILVER BLUE ✔
🌈 BLACK PINK ✔
🌈 RASPBERRY MIST ✔
🌈 BLUE MAROON ✔
--------------------------------------------------
.
Setiap baju renang uolss akan dapat complete set,
🏊‍♀ Tudung 
🏊‍♀ Baju renang (cutting loose)
🏊‍♀ Seluar 

Material: semestinya material yang khas untuk baju renang (Polyamide & Spandex)
.
πŸ’°πŸ’°πŸ’°HARGA: RM 229 sahaja πŸ’°πŸ’°πŸ’°
FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia (untuk promosi terhad sahaja)
.
πŸ‘— SAIZ yang available: XS – XXL πŸ‘— 
(cutting longgar tau, boleh tengok ukuran, dan kekadang ambik saiz sama dengan baju biasa atau saiz yg lebih kecik sikit dari baju uols). Kena ingat kain nya jenis ‘stretchable’, jadi kalau beza sikit-sikit tu tak ada masalah pun.

--------------------------------------------------
✅ Berminat? Boleh order dan tanya kami sekarang…
☎ Whatsapp: www.wasap.my/60133192915
☎ Whatsapp: www.wasap.my/60133192915
☎ Whatsapp: www.wasap.my/60133192915
.
✅ Atau pun kalau nak shopping online, and nak bayar guna credit card, pun boleh jeeee, 
Click terus sini dan pilih BAKINI by Bella Ammara
πŸ–₯ https://shopee.com.my/fateemaannur
πŸ–₯ https://shopee.com.my/fateemaannur
πŸ–₯ https://shopee.com.my/fateemaannur
.
--------------------------------------------------
✅ Yang nak walk in dan cuba sendiri di butik:
❤ FATEEMA AN NUR ❤
25-1, Jalan Tasik Utama 8,
Medan Niaga Tasik Damai,
Lakefields, Sg. Besi,
57000 Kuala Lumpur.
.
Waktu Operasi:
Isnin: TUTUP ⛔
Selasa – Ahad: 10 am – 7 pm ✅
 ➡ LAND MARK: BERHADAPAN DENGAN RESTOREN AYAM PENYET AP, SEDERET DENGAN KEDAI RM 2.12.
.
.
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit#swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah#bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi#bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar#tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize#bakinibybellaammara  
.

No comments:

Post a Comment